Okul kıyafetleri indiriminde izdiham 

Yeni eğitim öğretim yılıyla birlikte İzmir'deki Krallar Giyim Mağazası, 50. yılına özel indirim kampanyası başlattı. Veliler, indirim fırsatından yararlanmak için mağaza önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Yeni eğitim öğretim yılı ile birlikte İzmir'de okul kıyafetleri alışverişi hız kazandı. 50 yıllık Krallar Giyim Mağazası, 50. yılına özel indirim kampanyası başlattı ve veliler, mağaza önünde uzun kuyruklar oluşturarak indirim fırsatından yararlanmak için sıraya girdi.

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bulunan mağaza, indirim fırsatını duyan aileler tarafından akın akın ziyaret edildi. Dar gelirli veliler, bütçelerini zorlamadan çocuklarına okul kıyafeti alabilmek için mağaza mağaza dolaşırken, Krallar Giyim'in sunduğu bu indirim, birçok aile için büyük bir fırsat sundu. İndirimli fiyatlarla kıyafet satın alan veliler, mağaza yöneticilerine teşekkür etti. Mağaza yetkilileri, eğitim öğretim yılına hazırlanan velilerin kırtasiye, kitap ve kıyafet gibi birçok ihtiyacını karşılamaya yönelik indirimler yaptıklarını belirtti.

“HİZMETLERİMİZİ BÜYÜTEREK SÜRDÜRECEĞİZ”

Krallar Giyim Mağazası temsilcisi Sercan Ayaydınlı, “50. yıla özel 50 farklı noktada bayilik vereceğiz ve hizmetlerimizi büyüterek sürdüreceğiz. Ülkemizde tek bir velinin bile bütçesi zorlanmadan okul kıyafetini kolaylıkla alabilmesini sağlamak istiyoruz. Bunun için çalışmaya hız kesmeden devam edeceğiz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme