Okul yönetimi ve veliler kermes düzenleyerek okula konferans salonu yaptırdı

Torbalı’da bulunan Ayrancılar Adnan Menderes İlkokulu’nda örnek bir proje gerçekleştirildi. Okula konferans salonu yaptırmak için kermes...

Torbalı'da bulunan Ayrancılar Adnan Menderes İlkokulu'nda örnek bir proje gerçekleştirildi. Okula konferans salonu yaptırmak için kermes düzenledi. Okul yönetimi ve okul aile birliği iş birliğiyle gerçekleştirilen kermesler ile gerekli olan para toplandı. Toplanan para ile okula konferans salonu yaptırıldı. Bu anlamlı proje herkesin taktirini kazandı.

Okul müdürü Tevfik Fikret Çiftçi, müdür yardımcıları Fatma Okşar, Pelin Aşkın Uyar, sınıf öğretmeni Enver Ekinci, Okul Aile Birliği Başkanı Merve Harman ve yönetiminin girişimleri ile okul bahçesinde kermes düzenlendi. Düzenlenen kermeste elde edilen gelirle okula konferans salonu yapılması için çalışmalara başlandı. İlk olarak eksiklikler giderilirken, öğrencilerin rahat bir şekilde konferans salonundan yararlanması için salon dizayn edildi. Geçtiğimiz haftalarda tüm eksiklikleri giderilen salon ise şuanda öğrencilerin kullanımına hazır hale getirildi.

Hasan Demir

Bakmadan Geçme