Olaylı kongrenin yankıları devam ediyor: Gençlik'ten açıklama!

Sıla Arabacıoğlu/Yeni İzmir-CHP İzmir İl Kongresi'nde blok liste lehine konuşan CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin,...

Sıla Arabacıoğlu/Yeni İzmir-CHP İzmir İl Kongresi'nde blok liste lehine konuşan CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin, çarşaf liste destekleyen gençlere yönelik 'Kendilerini genel seçim sürecinde de partide de hiç görmedim' ifadelerini kullanmıştı. CHP Konak Gençlik Kolları Başkanı Okan Uslu'dan konuya ilişkin açıklama geldi.

'ÇALMADIK KAPI BIRAKMADIK'

CHP Konak Gençlik Kolları Başkanı Uslu, 'Salonlarda değil sokaklarda siyaset yapan yol arkadaşlarımız bizleri çok iyi tanırlar. Genel seçim süreci ve öncesinde gençlik örgütümüzle beraber her gün alandaydık. Her toplumsal soruna ilk sesi çıkaran gençlik örgütü olmanın gururunu her zaman yaşadık. Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun ilk defa oy kullanacak seçmene gönderdiği mektupları olağanüstü bir çabayla adreslere ilk ulaştıran gençlik örgütü biz olduk. Çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadık' dedi.

'MAKAMLAR GELİP GEÇİCİ'

Her gün alanda ve sokaklarda CHP'nin iktidar olması için çalıştıklarını söyleyen Uslu, 'Yaptığımız ses getiren eylemler ulusal ve yerel basında defalarca karşılık buldu. Sesimizi İzmir'den tüm Türkiye'ye ulaştırma imkanına defalarca sahip olduk. Hiçbir karşılık veya teşekkür beklemeden gösterdiğimiz bu çaba karşısında bu sözleri duymak kabul edilemez. Hiç kimse unutmasın ki makamlar gelip geçicidir mühim olan güzel hatırlanmaktır. Ben ve gençlik örgütüm de her zaman bu güzel mücadelesi ile anılacaktır' diye konuştu.

Bakmadan Geçme