Olgun Atila: İzmir sadece CHP'nin değil, Türkiye'nin de son kalesi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila, CHP Bornova İlçe Başkanlığı önünde örgütlüler ve İzmirlilerle...

TAKİP ET

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila, CHP Bornova İlçe Başkanlığı önünde örgütlüler ve İzmirlilerle buluştu. Atila, adaylığı kesinleştiği takdirde yapacaklarından ve belediyecilik anlayışından bahsetti. Miting havasında geçen konuşmasına, Bornovalılar, İlçe Başkanı ve örgütlüler katılım gösterdi.

''YEREL SEÇİMLER, GENEL SEÇİMLERİN ALT YAPISI OLACAK''

İzmirlileri Anayasaya Saygı Mitingine davet eden Atila, ''14 Ocak'ta gerçekleşecek Anayasa'ya Saygı Mitinginde bir araya gelmeye davet ediyorum. Yerel seçim başarımızın genel seçimlere alt yapı sağlayacağını düşünüyorum. İzmir, Türkiye'nin son kalesi ve bu seçimde sorumluluğumuz daha büyük. Her kesimden oy almayı hedefliyoruz'' dedi.

''İZMİR BİZİM EVİMİZ''

İlçe ziyaretlerini tamamladığını söyleyen Atila, her ziyaretinin miting havasında geçirdiğini dile getirdi. Atila, ''Bugün Bornova'da evimizdeyiz. 2014'te Bornova evimiz dedik, şimdi ise İzmir evimiz diyoruz. Her ilçenin kendine özgü sorunları var. Beydağ'da kestane festivalini düzenlemeyi planlıyoruz, Tire'de su sorununu çözüp tarihi yapıları restore etmeyi hedefliyoruz. Aliağa'nın otogar ve İzmir'e ulaşım sorununu çözmek, Bergama'da ise İZBAN hattını geliştirmek için çalışacağız. 90 dakika ulaşım uygulamasını iyileştirmeyi, İZSU'dan dar gelirli vatandaşlara uygun fiyatlarla hizmet sağlamayı, alt yapıyı iyileştirmeyi ve İzmir Körfezi'ni daha etkili bir şekilde kullanmayı amacımız olarak görüyoruz'' şeklinde konuştu.

''30 İLÇEDE ÇOŞKUYLA KARŞILANDIK''

30 ilçede coşkuyla karşılandığını vurgulayan Atila, ''Bizi tanımayanlar Bornova'daki tanıdıklarına sorsunlar dedik. Sizlerin desteğiyle 30 ilçede coşkuyla karşılandık. Ortak akıl toplantıları düzenleyip, vatandaşlarımızla dertleştik ve onları dinledik. Dolu dolu bir hizmet dönemine adım atmayı özlem ve heyecanla bekliyoruz'' dedi.

''İZMİR'İN EN AZ 40 BİN KİŞİLİK ATATÜRK STADYUMUNA İHTİYACI VAR''

Geçtiğimiz hafta Suudi Arabistan'da gerçekleşmesi planlanan Süper Lig'e ilişkin açıklamalarda bulunan Atila konuşmasına şöyle devam etti:

Geçtiğimiz hafta iki önemli kulübümüz, Cumhuriyet'in 100. yılında Suudi Arabistan'a gitmek zorunda kaldılar. Bu durumu kabul etmiyoruz. Kulüplerimiz bizim renklerimiz ve değerlerimizi temsil ediyor. Atatürk'ün tartışılmasına karşıyız. İzmir'de milli müsabakaların yapılacağı statlara ihtiyaç var. Şimdi, herkesin katkı sunduğu 40 bin kişilik Atatürk Stadyumu'na ihtiyacımız var. Bornova'yı İzmir'in süper liginde görmek istiyoruz. Bornova markasını İzmir'e taşıyarak, Türkiye'nin süper ligine çıkmak istiyoruz. Siyasetimizde yeni bir ses ve anlayış ortaya koyuyoruz. Temiz ve dürüst bir siyasete öncülük edeceğiz. Toplumsal denetim ve katılımcılık ilkesine bağlı kalacağız.

''ADAY OLSAK DA OLMASAK DA ÇALIŞACAĞIZ''

Bornova'da başlattığı sosyal belediyecilik anlayışını İzmir'de de gerçekleştirme sözü veren Atila, ''Bornova'da bile deniz görmeyen kadınlarımız var. İzmir'i birlikte yönetip, geçim sıkıntısını azaltmak için birlikte çalışacağız. 5 milyonluk bir kentte en az 1 milyon insanla İzmir'i yönetme sözü veriyorum. Sosyal belediyecilik anlayışını sürdüreceğiz ve Dost Marketlerini 30 ilçede hayata geçireceğiz. Bütün İzmirlilerin ve annelerin desteğine talibiz. Aday olsak da olmasak da, partimiz ve ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz. Daha güzel günlerde buluşmak dileğiyle'' dedi.

''OLGUN ATİLA BORNOVA'NIN EVLADI''

CHP Bornova İlçe Başkanı, ''Sayın Atila Bornova Belediye Başkanlığı görevinde başarı gösterdi ki bütün Bornovalıları buraya toplayabildi. Bu ay içinde adaylarımızın ilan edileceğini düşünüyorum. Olgun Atila Bornova'mızın evladı. Başarısını bugün alanın doluluğu gösteriyor'' dedi.

Olgun Atila kızı ile kameralara poz verdi. Vatandaşların 'Başkanımız Olgun Atila' baskılı tişörtleri ise dikkat çekti.Galeriyi Görüntüle

Aysun Güler

 

Bakmadan Geçme