Özbay: Basın özgürdür, herhangi bir kısıtlama yoktur

Yeni Kiraz'dan Göksu Tekin'in haberine göre Ankara Sosyal Medya Federasyonu Genel Başkanı Cengiz Özbay İzmir Sosyal...

TAKİP ET

Yeni Kiraz'dan Göksu Tekin'in haberine göre; Ankara Sosyal Medya Federasyonu Genel Başkanı Cengiz Özbay İzmir Sosyal Medya Derneği Esengül Altuntaş ile İzmir Ege Palas Otelinde basın mensupları ile kahvaltı etkinliği organize etti. Özbay 3 Mayıs Basın Özgürlüğü günü için 'Basın özgürdür, herhangi bir kısıtlama yoktur' ifadelerinden söz etti.

Ankara Sosyal Medya Federasyonu Başkanı Sayın Cengiz Özbay İzmir Sosyal Medya Derneğini desteklemek için geldiğini ve sosyal medyanın hayatımızı tümüyle etkilediğinden bahsetti. Özbay, 'Sosyal medya ile her şeye ulaşmak mümkün, işinizi geliştirebiliyorsunuz, örgütlenebiliyorsunuz. Biz hayatımıza doğru katkı yapması adına faaliyet gösteriyoruz. Sosyal medya her bireyin ilgilenmesi gereken fakat kontrollü bir şekilde ilgilenmesi gereken bir alandır çünkü dünyada devam eden bir sosyal medya ağı var dolayısıyla bunun dışında kalamazsınız, kalırsanız bertaraf olursunuz' diye konuştu.

Özbay, '2016 yılında uygulamış olduğumuz 'Sosyal medyayı doğru kullan istismara dur de' şeklinde bir proje uyguladık. Şu an yeni projemizin adı 'Bugün İlk Gün' sloganımız 'İşin hayat gücün gençlik hadi başla!' teması uyuşturucu ve madde bağımlığı ile ilgili' dedi. Nasip olursa 17 ilimizde bu projeyi uygulayacağız'' cümleleriyle sözlerini sonlandırdı.

 (M.T)

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme