Özgür Özel ve Fazıl Say arasındaki polemik tatlıya bağlandı

Say, Özel'in paylaştığı müzik listesinin daha çok popüler kültüre yönelik olduğunu belirtti. Sosyal medya üzerinden yaptığı...

Say, Özel'in paylaştığı müzik listesinin daha çok popüler kültüre yönelik olduğunu belirtti. Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Say, Özel ile uzun bir yazışma gerçekleştirdiğini ve konunun dostane bir şekilde çözüme kavuştuğunu ifade etti. Basının, Özel'in müzik listesini eksik ve hatalı bir şekilde aktardığını vurgulayan Say, bu durumun Özel'i de rahatsız ettiğini kaydetti. Fazıl Say, Özgür Özel'in sanat ve sanatçılara verdiği değeri takdir ettiğini ve ilk fırsatta kendi konserine geleceğini duyurdu.

Ayrıca, Say, sanatçı olarak karşılaştığı zorlukları dile getirirken, Türkiye'deki ve dünya üzerindeki önyargılara dikkat çekti. Uzun yıllardır kültür ve sanatı savunmak için mücadele ettiğini belirten Say, bu süreçte yaşadığı zorlukların yıpratıcı olduğunu söyledi. Sanatın geniş kitlelere ulaşmasının önemine vurgu yaparak, sanatçı olmanın Türkiye'de kolay olmadığını ve çok fazla emek ve umut gerektiğini ifade etti.

Say, Özgür Özel ile yüz yüze görüşmeyi planladığını ve bu buluşmanın kendisi için önemli olduğunu belirtti. Son olarak, Yunus Emre'nin sözleriyle, sanatın ve sanatçının anlaşılmasının zorluğuna işaret etti.

HABER MERKEZİ 

Bakmadan Geçme