Paris 2024’te okçuluk müsabakaları başlıyor

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda okçuluk müsabakaları başlıyor. Müsabakalar, Paris’in tarihi yapılarından Les Invalides’de gerçekleştirilecek. Kadınlar kategorisinde...

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda okçuluk müsabakaları başlıyor. Müsabakalar, Paris'in tarihi yapılarından Les Invalides'de gerçekleştirilecek.

Kadınlar kategorisinde milli sporcu Elif Berra Gökkır, erkeklerde ise son olimpiyat şampiyonu Mete Gazoz, Abdullah Yıldırmış ve Ulaş Berkim Tümer Türkiye'yi temsil edecek.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda okçuluk müsabakaları büyük bir heyecanla başlıyor. Müsabakalar, 25 Temmuz Perşembe günü sıralama atışlarıyla başlayacak ve Paris'in tarihi yapılarından Les Invalides'de gerçekleştirilecek.

Kadınlar kategorisinde Türkiye'yi milli sporcu Elif Berra Gökkır temsil edecek. Erkeklerde ise son olimpiyat şampiyonu Mete Gazoz, Abdullah Yıldırmış ve Ulaş Berkim Tümer mücadele edecek.

TAKIM VE BİREYSEL FİNALLER 

Perşembe günkü sıralama müsabakalarının ardından, 28 Temmuz'da kadın takım finalleri, 29 Temmuz'da ise erkek takım finalleri yapılacak. Bireysel müsabakalarda ise eleme karşılaşmaları 30-31 Temmuz ve 1 Ağustos'ta gerçekleştirilecek. Finaller ise 2, 3 ve 4 Ağustos tarihlerinde yapılacak.

Türkiye'nin gururu olan sporcularımızın, okçuluk branşında Paris 2024'te büyük başarılar elde etmesi bekleniyor. Sporcularımızı desteklemek ve başarılarını kutlamak için tüm gözler Paris'teki okçuluk müsabakalarında olacak.

HABER MERKEZİ 

Bakmadan Geçme