Partililer Ümit Özdağ ile fotoğraf çektirmek için yarıştı

yenikiraz.com’dan Turgay Kılıç’ın haberine göre, Zafer Partisi Genel Başkanı'nın ziyareti sırasında birçok partili kendisiyle fotoğraf çekilmek...

yenikiraz.com'dan Turgay Kılıç'ın haberine göre, Zafer Partisi Genel Başkanı'nın ziyareti sırasında birçok partili kendisiyle fotoğraf çekilmek için adeta birbirlerini ezdi. Gündoğdu Meydanı'ndaki Millî Mücadeleyi simgeleyen anıtın altına geçen Özdağ, Zafer Parti heyeti ve vatandaşlarla fotoğraf çekildi.

Yenikiraz.com internet sitesinden Turgay Kılıç'ın haberine göre, Özdağ, Zafer Partisi İzmir İl Başkanlığı binasında partililerle bir araya gelerek, durum değerlendirmesi yaptı. İl binası görüşmelerini tamamlayan Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Ayakkabıcılar Sitesi'ne geçip, esnafı derdini dinledi. Bölgede çok fazla sığınmacının ve kaçak göçmenin olduğunu öğrenen Özdağ, konuyla ilgili iktidarlara gelmeleri durumunda sığınmacıları ülkelerine göndereceklerini ifade etti.

GENÇLERLE BULUŞTU

Özdağ, Kordon'da gençlerle buluşmak için saat 21.00'da Cumhuriyet Meydanı'na geldi. Zafer Partisi İzmir İl heyeti, partili vatandaşlar ve gençlerle bir araya gelen Özdağ, basına cevap vermedi, basın açıklaması yapmadan sadece Cumhuriyet Meydanı'ndan Gündoğdu Meydanı'na yürüyüş yapmaya başladı. Yürüyüş esnasında birçok vatandaşın flaşına maruz kalan Özdağ, soluğu Gündoğdu Meydanı'ndaki anıtta aldı.

'Herkes sağ tarafa geçsin. Tek tek fotoğraf çekineceğim' diyen Özdağ, partililerin fotoğraf merakını gidererek onlarca kişiyle fotoğraf çekildi. Fotoğraf çekineneler alandan ayrılmasa da basına konuşmayan Özdağ, bu günü de İzmir'de geçireceğini açıkladı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme