Patifest'te can dostlar yuva arıyor

Karşıyaka Belediyesi, bu hafta sonu hayvanseverleri 'Patifest' etkinliğinde buluşturacak.

Taypark'ta düzenlenecek festivalde sahipsiz hayvanlar yeni yuvalarına kavuşacak, ziyaretçiler ise çeşitli etkinliklerle keyifli anlar yaşayacak. Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, tüm hayvanseverleri 5 Ekim'de Taypark'a davet etti.

Sahipsiz Hayvanlar İçin Anlamlı Buluşma

Karşıyaka Belediyesi, her yıl düzenlediği 'Patifest' etkinliğiyle sahipsiz hayvanların sıcak yuvalara kavuşmasını sağlıyor. Bu yıl, Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında düzenlenecek olan etkinlik, 5 Ekim Cumartesi günü Taypark'ta gerçekleştirilecek. Festivalde, köpek ve kediler için sahiplendirme stantları kurulacak ve İzmirliler can dostlarına yuva olmak için bir araya gelecek.

Eğlence ve Farkındalık Bir Arada

Saat 14.00'da başlayacak olan 'Patifest', sadece sahiplendirme fırsatları sunmakla kalmayacak, aynı zamanda hayvanseverlere eğlenceli bir gün vaat edecek. Festival kapsamında çeşitli yarışmalar düzenlenecek, canlı müzik performansları sergilenecek ve çocuklar için yüz boyama etkinlikleri yapılacak. Etkinlik alanındaki danışma standında veteriner hekimler de hazır bulunacak ve hayvan bakımıyla ilgili merak edilen soruları yanıtlayacak.

Sürpriz Hediyeler ve Mamalar Dağıtılacak

Festivalin sponsoru olan Reflex Plus, katılımcılara ücretsiz kedi ve köpek mamaları hediye edecek. Ayrıca, yarışmalarda başarılı olanlara çeşitli sürpriz hediyeler dağıtılacak. Vatandaşlar, hem kendi köpekleriyle katılabilecekleri yarışmalara dahil olabilecek hem de sahipsiz hayvanlara yuva olma şansı yakalayacak.

Başkan Ünsal'dan Davet

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, hayvanseverlere yaptığı çağrıda şunları söyledi: “Ülkemizde hayvan hakları konusunda birçok sıkıntının yaşandığı bu dönemde, can dostlarımıza sahip çıkmak için hep birlikte olacağız. Sokak hayvanlarına hak ettikleri sevgi dolu yuvaları kazandırırken, hep birlikte keyifli bir gün geçireceğiz. Tüm hayvan dostlarını, sevgimizi ve dayanışmamızı büyütmek adına 5 Ekim'de Taypark'a bekliyoruz.”

Bakmadan Geçme