Plajlar yılbaşında da ‘sıcak’

Yeni İzmir Gazetesi’nden Kahraman Durak’ın haberine göre, ekonominin gündem olduğu 2023'ü geride bırakırken umutların taşındığı 2024'ü...

Yeni İzmir Gazetesi'nden Kahraman Durak'ın haberine göre, ekonominin gündem olduğu 2023'ü geride bırakırken umutların taşındığı 2024'ü karşılama hazırlıkları sürüyor. Yazın ünlülerin tercihi Çeşme'de de yeni yıla yönelik farklı programlar ortaya konuyor.

Turizminin gözde merkezi Çeşme'deki işletmeler, yaz aylarındaki hareketliliği yılbaşı gecesine de taşımak amacıyla farklı programlarıyla ön plana çıkmayı hedefliyor. İlçede konaklamalı yılbaşı programları ilgi görürken turizmciler Alaçatı'da ve Çeşme'de konaklamada doluluk oranının tam kapasiteye ulaşılmak üzere olduğunu bildiriyor. Otel ve moteller yılbaşı için iki günlük rezervasyon kaydı yaparken, gecelik oda kahvaltı fiyatları ise kişi başı 4 Bin TL ortalamasında seyrediyor.

BİSTİRO 80 BİN TL

Yılbaşı gecesi mekanlar farklı konsepte eğlence sunarken fiyatlar ise kişi başı 2 bin 500 TL'den başlarken 9 bin TL'ye kadar çıkıyor. Yılbaşında Çeşme'yi tercih edenler fiyatlara ayrıca yüzde 10 servis ücreti de ilave edecek.

Yaz aylarında ünlülere ev sahipliği yapan beachcluplar da yılbaşı gecesinde de hizmet verecek. Sabaha kadar sürecek özel partilere katılmak da maliyetli. Plajdaki bu etkinliğe katılacaklar üç kişilik bistro için 80 bin TL ödeyecek.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme