Platonik aşk cinayeti: 1 ölü 4 yaralı

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde gerçekleşen silahlı saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti, biri polis olmak üzere 4 kişi yaralandı. Saldırgan Eren Uzuner, olayın ardından adliyeye sevk edildi.

Olay, 12.30'da Süleymanpaşa Hükümet Caddesi'nde yaşandı. İddiaya göre, 33 yaşındaki Eren Uzuner, uzun süredir platonik aşk beslediği F.Ö.'yü, bir çay ocağında otururken silahla hedef aldı. İlk olarak, F.Ö.'nün yanında oturan Barkın Perçin'e ateş ederek kafasından vurdu. Ardından F.Ö.'ye yönelen saldırgan, ateş etmeye devam etti.

İŞ ARKADAŞLARINA SALDIRDI

Eren Uzuner, olayın ardından çalıştığı mağazaya giderek iş arkadaşları S.D. ve N.Ç.K.'yı da silahla yaraladı. Daha sonra mağazanın sevkiyat aracıyla kaçmaya çalışan zanlı, polis ekipleri tarafından durdurulmaya çalışıldı. Polisin uyarısına rağmen silahını bırakırken yanlışlıkla ateş alması sonucu bir trafik polisi ayağından yaralandı.

1 ÖLÜ 4 YARALI

Olay yerinde kafasından vurulan Barkın Perçin (34) hayatını kaybetti. F.Ö., ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ve durumunun kritik olduğu bildirildi. Saldırıda yaralanan S.D. ve N.Ç.K. da Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesine sevk edildi.

SALDIRININ NEDENİ: KARŞILIKSIZ AŞK

İddialara göre, saldırgan Eren Uzuner'in F.Ö.'ye platonik aşık olduğu ve karşılıksız kalan bu aşkın ardından saldırıyı planladığı öne sürülüyor. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan zanlı, geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Bakmadan Geçme