Rafet El Roman’ın estetik operasyon itirafı şaşırttı!

Türk müzik sahnesinin usta isimlerinden Rafet El Roman, son günlerde yaptığı estetik operasyonlarla gündeme bomba gibi...

Türk müzik sahnesinin usta isimlerinden Rafet El Roman, son günlerde yaptığı estetik operasyonlarla gündeme bomba gibi düştü. Şarkıcı, verdiği son röportajda yaptırdığı botoks ve vasektomi (kısırlaştırma) ameliyatını açıklayarak hayranlarını şaşırttı.

Sosyal medyada bir magazin sayfasında paylaşılan Rafet El Roman'ın son halini gösteren fotoğraf, takipçileri arasında büyük yankı uyandırdı. 55 yaşındaki sanatçının yüzündeki belirgin değişiklik, estetik operasyon iddialarını beraberinde getirdi.

Şarkıcının botoks yaptırdığını itiraf etmesi üzerine sosyal medya üzerinden gelen yorumlar arasında, 'Botoksu basmışlar', 'Estetik yaptırmış', 'Bolca germe işlemi', 'Gözler ufacık kalmış' gibi çeşitli yorumlar dikkat çekti.

Rafet El Roman, pişmanlığını da dile getirerek, 'Arkadaşlar botoks yaptırdım yaptırmaz olaydım, bazı insanların kesinlikle botoks yaptırmaması lazım, ben de onlardan biriyim. Karizmam, yakışıklılığım resmen mahvoldu' şeklinde açıklamalarda bulundu.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme