Reha Muhtar'dan şok iddia 

Ünlü gazeteci Reha Muhtar, yürümekte zorluk çektiği anlarla Bebek'te görüntülenerek sağlığına dair iç parçalayan açıklamalar yaptı. Muhtar'ın yaşadığı bu zor süreç neleri değiştiriyor? Sağlık sorunları, kariyerini nasıl etkiliyor? Geçmişteki enerjisini geri kazanabilecek mi? Reha Muhtar'ın bu açıklamaları, hayranları ve kamuoyu için ne anlama geliyor?

Ünlü gazeteci Reha Muhtar, Bebek'te görüntülenerek sağlığıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ağustos ayında evinin merdivenlerinden düşerek hastaneye kaldırılan Muhtar, iki kez entübe edilmişti. Görüntülerinde yürümekte zorluk çektiği görülen Muhtar, "Her şeye geri döneceğim, merak etmeyin. Sağlık, bu hayattaki en önemli şey. Son 40 gün içinde her şeyim varken, sağlığım gitti ve hiçbir şeyim kalmadı" dedi.


REHA MUHTAR'DAN DUYGUSAL AÇIKLAMA

Muhtar, çocuklarıyla olan ilişkisinin de etkilendiğini belirterek, "Sadece okullarının önünde denk gelirsem görüşüyorum. Çocuklarım ile görüşemiyorum. Her şey elimden alındı" ifadelerini kullandı. Gazetecinin bu açıklamaları, sağlık sorunlarının hayatındaki derin etkisini ortaya koydu. Reha Muhtar, geçmişteki enerjisini geri kazanmayı umarken, yaşadığı zorlukları açıkça ifade ederek dikkat çekti.

Bakmadan Geçme