Rusya’da kendi şehrine mühimmat düştü: Patlama meydana geldi

Rus savaş uçağı kendi şehrini vurdu: Belgorod’da mühimmat düşmesi Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna sınırına yakın Belgorod...

TAKİP ET

Rus savaş uçağı kendi şehrini vurdu: Belgorod'da mühimmat düşmesi
Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna sınırına yakın Belgorod kentinde bir Su-34 savaş uçağından mühimmat düştüğünü açıkladı. Ancak mühimmat, şehir merkezinde büyük bir patlamaya neden oldu ve bazı binalar ile araçlarda hasar meydana geldi. Vali Gladkov, patlamada 2 kişinin yaralandığını duyurdu. Olayın ardından Rusya Savunma Bakanlığı konuya ilişkin soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.
Belgorod'da savaş uçağı patlaması: İnfial yaratan olayda can kaybı yok
Rusya'nın Belgorod kentinde bir savaş uçağından mühimmat düşmesi sonucu meydana gelen patlamada, şehir merkezinde büyük bir çukur oluştu ve bazı binalarda ve araçlarda hasar meydana geldi. Neyse ki, olayda can kaybı yaşanmadı ancak 2 kişi yaralandı. Konuyla ilgili olarak, Rusya Savunma Bakanlığı ortak bir soruşturma yürütmekte.
Rus savaş uçağı korkunç bir hata yaptı: Belgorod'da patlama
Rusya'nın Belgorod kentinde, bir Su-34 savaş uçağından düşen mühimmatın şehir merkezinde büyük bir patlamaya neden olduğu bildirildi. Patlama sonucunda, şehirdeki bazı binalar ile araçlarda hasar meydana geldi ve 2 kişi yaralandı. Rusya Savunma Bakanlığı, konuyla ilgili olarak ortak bir soruşturma yürüttüğünü açıkladı.

(M.A)

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme