Sanat rüzgarı esti, dakikalarca alkışlandılar!

 'Hatırla Ey Peri' adlı oyunu, izleyicilere duygusal anlar yaşattı. Bu etkileyici oyunun arkasındaki hikaye nedir? Yazar Elif Artun Yüksel'in vermek istediği mesaj ne? Susurluk'taki tiyatro etkinlikleri, bölgenin kültürel gelişimine nasıl katkı sağlıyor?

Susurluk Belediyesi'nin daveti üzerine Ayvalık Belediye Tiyatrosu, “Hatırla Ey Peri” adlı oyununu Susurluk Kongre ve Kültür Merkezi'nin açılışında sahneledi. Performans, izleyicilere duygusal anlar yaşatırken, sanatçılar dakikalarca ayakta alkışlandı.

Elif Artun Yüksel'in yazdığı ve Ayvalık Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Erkan Cılak'ın yönettiği oyunda, Alzheimer hastalığına dikkat çekilerek, bir baba ile kızının yıllar sonra buluşması anlatıldı. Oyun, genç oyuncu Dilek Top ve deneyimli oyuncu Hakan Urul'un etkileyici performanslarıyla büyük beğeni topladı. Tiyatroseverler, her iki oyuncunun da sahnedeki yeteneklerini tam puanla değerlendirdi.

Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım Semizel'in davetiyle gerçekleştirilen etkinliğe, yüzlerce seyircinin doldurduğu salonda Belediye başkan vekilleri ve Susurluk Belediyesi Kültür Müdürü Serdar Sarıdaş da katıldı. Oyun sonunda, yazar Elif Artun Yüksel, yönetmen Erkan Cılak ve oyuncular Hakan Urul ile Dilek Top, Susurluk Belediyesi Başkan Vekilleri tarafından tebrik edildi.

Ayvalık Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Erkan Cılak, açılışı yapılan salonun güzel bir şekilde düşünüldüğünü belirtti. Cılak, "Çok güzel bir seyirci vardı, salon da çok güzel olmuş. Susurluk Belediyesi'nin bu ilgisi bizi mutlu etti. Haftaya da 'Düşük Şehir İhtimali' isimli oyunla burada olacağız. Balıkesir'deki tüm ilçelere imkanlar dahilinde gitmeye çalışıyoruz" dedi. Ayrıca, Cılak, Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım Semizel'e ve Kültür Müdürü Serdar Sarıdaş'a, etkinlikteki destekleri için teşekkür etti.

Bu başarılı performans, Susurluk'ta kültürel etkinliklerin arttığını ve tiyatro sanatına olan ilginin giderek büyüdüğünü bir kez daha gösterdi.

Bakmadan Geçme