Schneider Electric'ten yeşil dönüşüm semineri

Schneider Electric, İzmir-Kemalpaşa Ramada Otel'de 'Enerji Yönetimi, Dijitalleşme ve Servis Çözümleri' başlığı altında enerjide yeşil dönüşümü...

Schneider Electric, İzmir-Kemalpaşa Ramada Otel'de 'Enerji Yönetimi, Dijitalleşme ve Servis Çözümleri' başlığı altında enerjide yeşil dönüşümü anlattı. Seminerde Enerji Yönetim Yazılımı PME ve Müşteri Deneyimi, Aktif Filtre Çözümleri ve Kalite Analizörü, ISO50001 – Enerji Yönetim Standardı, Yeni Enerji Alanları, Mikro Şebekeler ve Enerji Depolama ile GES Yatırımı konuları ele alındı.

DOĞRU ENERJİ KULLANIMI

'Micro Şebekeler ve Yeni Enerji Alanları' başlığı altında Schneider Electric EcoStruxure Çözüm Mimarı Mehmet Onur Aybar bir sunum gerçekleştirdi. Sunumunda Aybar, artan enerji talebini sürdürülebilir ve ucuz çözümlerle karşılamak için hayatımıza giren yenilenebilir enerji kaynakları ve yeni enerji alanlarını en verimli ve dirençli şekilde izleyip yönetmenizi sağlayan Schneider Electric Mikro Şebeke çözümlerini anlattı. Schneider Electric Servisler Satış Müdürü Ömer Sezer ise 'Endüstride Ecofit ve Modernizasyon Çözümleri' sunumuyla Schneider Electric Servisler Bölümünün faaliyetlerini dinleyicilerle paylaştı.

Schneider Electric Enerji ve Sürdürülebilirlik Servisleri Lideri Burcu Akbaş ise 'Endüstride Sürdürülebilirlik ve ISO 50001 Uygulamaları' başlığı altında bir sunum yaptı. Enerji Yönetiminin üretim kalitesinden, güvenlikten fedakrlık etmeksizin ve üretimi azaltmaksızın enerjinin verimli kullanımı doğrultusunda yapılandırılmış ve organize edilmiş disiplinli bir çalışma olduğunu söyleyen Akbaş, 'Doğru enerji yönetimi ile enerji maliyetlerinin azaltılması, daha az sera gazı emisyonu, değişen enerji fiyatlarından daha az etkilenme, iyileştirme fırsatlarına ilişkin bilgi ve kurumsal imaj için olanak sağlar' dedi.

Haber Bülteni 

Bakmadan Geçme