Seçil Erzan’a ‘Arda Turan’ sorgusu

Banka müdürü Seçil Erzan’ın 20 Kasım 2023’te verdiği 176 sayfalık ifadenin detaylarında yeni ayrıntılar ortaya çıkmaya devam...

Banka müdürü Seçil Erzan'ın 20 Kasım 2023'te verdiği 176 sayfalık ifadenin detaylarında yeni ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Son olarak Erzan'ın aralarında ünlü futbolcularının da bulunduğu 21 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.

Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre Seçil Erzan tarafından dolandırılan ünlü isimlerden biri de Arda Turan'dı.

Arda Turan, Seçil Erzan'la, 6 Nisan günü yaptığı telefon görüşmesinin ses kaydını alarak delil olarak soruşturma dosyasına sunmuştu.

Gündeme bomba gibi düşen o ses kayıtları duruşmada Seçil Erzan'a soruldu.

Duruşmada söz alan müşteki avukatlardan Avukat Murat Öksüz, 'Şimdi diğer sorum; yine sizin yakalanmanızdan 1 gün önce pardon 2-3 gün önce, 7'sinde veya 6'sında Arda Turan'la bir ses kaydınız var bir konuşma kaydınız var' dedi.

Seçil Erzan bu ifade üzerine, 'Ben o ses kaydını hatırlamıyorum bilmiyorum hiç görmedim' diye cevap verdi.

Avukat Öksüz tarafından, 'Dosyada dökümü var tutanak altına alınmış' denilerek Seçil Erzan'a cevap verildi.

Erzan, görmediğini söyleyince avukatı Nazlı Nadide Karaaslan 'Efendim, hukuka aykırı olduğu için cevap vermeme hakkını kullanabilir hatırlatmak isterim hatırlamıyorsa eğer' diyerek araya girdi.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme