Seferihisar’da ilköğretim haftası etkinlikleri düzenlendi

Yeni İzmir Gazetesinden Şaha Çimen’in haberine göre, İzmir’in Seferihisar ilçesinde 2022 – 2023 Eğitim – Öğretim...

TAKİP ET

Yeni İzmir Gazetesinden Şaha Çimen'in haberine göre, İzmir'in Seferihisar ilçesinde 2022 – 2023 Eğitim – Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Etkinlikleri kutlandı.
Seferihisar Cumhuriyet Meydanı'nda başlayan etkinliklere Seferihisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Vehbi Koç, Müşerref Hepkon İlkokulu müdürü Selman Sakarya, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katılım sağladı.

Seferihisar Cumhuriyet Meydanında saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başlayan tören, Seferihisar İlçe Milli Eğim Müdürü Ahmet Vehbi Koç'un Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla son buldu.

 

Çelenk Sunma Töreni'nin ardından, Seferihisar Müşerref Hepkon İlkokulu'nda öğrencilerin hazırladığı gösterilerle devam etti. Saat 10.00'da Müşeferhepkon ilköğretim okulu öğretmenlerinden, Rengin Taşer'in günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra okul öğrencilerinin hazırladıkları halk oyunları gibi çeşitli danslarla, şiirlerle devam etti.

Mezun olacak olan 4.sınıf öğrencileri, okula yeni başlayan 1.sınıf öğrencilerine çiçek takdim etti. Etkinlikler öğrencilerin gösterileriyle sona erdi. Çocuklar ilköğretim haftası etkinlikleri sırasında doyasıya eğlendi.

 

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme