Seferihisarlı çocuklar için kış spor okulları

Yaz boyunca ilçedeki çocuklara yaz spor okulları ile spor yapma imkanı sunan Seferihisar Belediyesi 8 branşta spor eğitimleri veren ücretsiz kış spor okulu kayıt almaya başladı

Seferihisar Belediyesi spor okulları ilçedeki çocuklara yıl boyunca yeteneklerini çeşitli spor dallarında keşfetme imkanı sağlıyor. Yaz Spor okulu ile 12 branşta ve uzman eğitmenler eşliğinde 800 adet çocuğa hizmet veren spor okulları yeni dönemde ‘'Kış Spor Okulları'' olarak faaliyetlerini sürdürüyor.

Kış boyunca basketbol, voleybol, tenis, taekwondo, bale, cimnasik, pilates, kardio-step dersleri verilecek.

5-15 yaş arasındaki öğrencilere uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilecek kurslar için kayıtlar 30 Eylül'de Hıdırlık Spor Birimi, Taekwondo Salonu ve Cimnastik Salonu'nda başlayacak. Aynı zamanda yetişkin öğrenciler için de kardio-step ve pilates dersleri verecek olan spor okulunun kayıtları, 11 Ekim tarihine kadar sürecek.

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Seferihisar bölgesinde yaşayan ve spor dallarında yer edinmek isteyen çocukları yeteneklerini keşfetmeye davet ediyor. Spora ve sporcuya desteklerinin hiç bitmeyeceğini ifade eden Başkan Yetişkin, “Seferihisar'da yaz kış demeden çocuklara sporu sevdirmeyi sürdürüyoruz. Spor kurslarımızda eğitim alan sayısız çocuğumuz ulusal ve uluslararası müsabakalardan ödüller aldı. Bizim için çok gurur verici. Çocuklara ücretsiz sağladığımız bu eğitimler ile ailelerimizin sağlıklı ve mutlu çocuklar yetiştirmesine destek oluyoruz.'' dedi.

14 Ekimde derslere başlayacak olan Kış Spor Okulu'nun 8 branştaki yaş aralığı şöyle:

Basketbol: 7-12 yaş arası
Bale: 5-8 yaş arası
Cimnastik: 5-12 yaş arası
Pilates: Yetişkinler
Kardio-Step: Yetişkinler
Voleybol: 7-15 yaş arası
Tenis: 7-12 yaş arası
Taekwondo: 6-14 yaş arası

Bakmadan Geçme