Şehit yakınları ve Gazilere anlamlı hizmet

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Uygulama Araştırma Hastanesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün yıldönümünde 'Şehit...

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Uygulama Araştırma Hastanesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün yıldönümünde 'Şehit Yakınları ve Gazi Hizmetleri Birimi'ni hizmete aldı.

Açılışta konuşan DEÜ Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, 'Kahraman şehitlerimizin yakınları ve gazilerimize hizmet vermek için açılışını gerçekleştirdiğimiz sağlık birimimiz hayırlı olsun. Şehit yakınları ve gazilerimiz, gururla açtığımız ve Türkiye'de tek olan bu birim ile sağlık hizmetine, çeşitli tetkiklere ve tedavilere hızlı şekilde ulaşacaklar' dedi.

Etkinlik sonunda Rektör Hotar'a İzmir Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yücel Alphan tarafından tablo hediye edildi. DEÜ Rektör Prof. Dr. Nükhet Hotar da, Dernek Başkanı Yücel Alphan ile etkinliğe katılan şehit eşlerine 15 Temmuz anısına DEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından tasarlanan ve İzmir Meslek Yüksekokulu tarafından üretilen özel anı madalyonlarından hediye etti.

Aslı Özkaya

Bakmadan Geçme