Selçuk Belediyesi’nden vatandaşlara erzak fişi

Selçuk Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Ramazan ayı nedeniyle sosyal dayanışmayı destekleyerek, 350 vatandaşa erzak fişi...

TAKİP ET

Selçuk Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Ramazan ayı nedeniyle sosyal dayanışmayı destekleyerek, 350 vatandaşa erzak fişi dağıtıyor. Vatandaşlar söz konusu fişlerle ihtiyaçları olan gıda maddelerini satın alabiliyor.

Selçuk Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdür Vekili Engin Kaçer

'VATANDAŞLARA NEFES ALDIRMAYI AMAÇLIYORUZ'

Konuyla ilgili bilgi veren Selçuk Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdür Vekili Engin Kaçer, her yıl Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara erzak kolisi yardımı yapıldığını ancak bu yıl 350 vatandaşa erzak fişi verilerek onların ihtiyaçlarını karşılandığını belirtti. Ayrıca Kaçer, dayanışma ruhunu geliştirmeyi, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamayı ve onlara nefes aldırmayı amaçladıklarını ifade etti.

Derinleşen ekonomik krize bağlı olarak alım gücünün düşmesi nedeniyle kentteki dayanışma faaliyetlerine daha da önem veren Selçuk Belediyesi, Ramazan ayının başlamasıyla birlikte 'İftar Kart' uygulaması dahilinde 102 aileye toplamda 153 bin TL tutarında bakiyeler de tanımladı. Bu sayede, ihtiyaç sahibi vatandaşların yanı sıra kent ekonomisine de katkı sağlandı.

 

İHA

 

(Y.K.)

Bakmadan Geçme