Selvi Kılıçdaroğlu’ndan 1 Mayıs mesajı

Selvi Kılıçdaroğlu, Aydın’da gerçekleşen Emek ve Dayanışma Günü etkinlikleri kapsamında, ekmeğini topraktan çıkaran kadınlar ve çocuklarıyla...

TAKİP ET

Selvi Kılıçdaroğlu, Aydın'da gerçekleşen Emek ve Dayanışma Günü etkinlikleri kapsamında, ekmeğini topraktan çıkaran kadınlar ve çocuklarıyla bir araya geldi. Kadınların üretkenliği ve emeğiyle sofralarının bereketlendiğine dikkat çeken Selvi Kılıçdaroğlu, kadınların evlatlarına daha iyi imkanlar sunabilmesinin önemine vurgu yaptı.

Twitter'daki mesajında Selvi Kılıçdaroğlu, 'Aydın'da Emek ve Dayanışma Günü'nde ekmeğini topraktan çıkaran kadınlar ve çocuklarıyla buluştum. Eken, biçen, üreten kadının sofrasının bereketi ve lezzeti bambaşka. Kadın emeğinin değerini bulduğu, kadınların evlatlarına imkanlar sunabildiği günler yakın. 1 Mayıs kutlu olsun' ifadelerine yer verdi.

Selvi Kılıçdaroğlu'nun Aydın'daki buluşması, kadın çiftçilerin emeklerinin takdir edildiği ve desteklendiği bir ortamda gerçekleşti. Bu buluşma, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün önemini vurgulamak ve kadın emeğinin değerini yüceltmek amacıyla düzenlenen etkinliklerin bir parçası oldu.

Aydın'da Emek ve Dayanışma Günü'nde ekmeğini topraktan çıkaran kadınlar ve çocuklarıyla buluştum. Eken, biçen, üreten kadının sofrasının bereketi ve lezzeti bambaşka. Kadın emeğinin değerini bulduğu, kadınların evlatlarına imkanlar sunabildiği günler yakın. 1 Mayıs kutlu olsun. pic.twitter.com/arwDzAprKg

— Selvi Kılıçdaroğlu (@Skilicdaroglu) May 1, 2023

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme