'Seni Nasıl Zayıflatabilirim?' semineri İzmir'de

Yeni Kiraz'dan Göksu Tekin'in haberine göre Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu Çiçek, 'Bu seminer 21.yüzyılın en...

TAKİP ET

Yeni Kiraz'dan Göksu Tekin'in haberine göre; Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu Çiçek, 'Bu seminer 21.yüzyılın en büyük sorunu olan obezite, kilo ve kötü beslenmenin toplumdaki yarattığı değişim ve dönüşümü engelleme amaçlı bir bilgi semineridir' diye konuştu. Ayrıca NLP ve kendi yarattığı 'zihin yoluyla değişme' tekniğiyle kişilerin duygusal yeme alışkanlığını değiştirdiği ve yeme eylemini zevk olmaktan beslenmeye odaklandığını, bu sistemin ihtiyacımız kadar yediren ve bunun daha sağlıklı bir kilo verme yöntemi olduğundan bahsetti.

Çiçek, 'Doğal yollarla kilo kaybı yaşanmıyorsa bu sağlık için zararlıdır. Bir kişi ilaçla, hastalıkla, yasaklarla veya zorlayarak da kilo verebilir. Doğal olan ihtiyacın olan kadar yemekle verilen kilodur. Asıl olan zihnin değişimiyle kilo vermektir, bu en sağlıklı yöntemdir. Bu sayede bedeniniz istediğiniz forma gelir ve yan etkisi yoktur. En önemlisi kafanızda 'Ben yemeliyim düşüncesi ben aç mıyım?' sorusuna dönüşmelidir ve bu da duygusal yeme alışkanlığını sonlandırarak mümkündür' ifadelerini belirtti.

Dr. Çiçek, farklı psikolojik hipnoz teknikleri kullanarak Hipokrat'ın sözü 'Az yersen çok yersin' cümlesiyle semineri bitirdi. Çiçek' in 'Ne Renk?' ve 'Seni Değiştirebilirim' kitapları katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü. (M.T.)

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme