Şenlikte otobüs devir teslimi yapıldı

Yeni İzmir Gazetesinden Şaha Çimen’in haberine göre, Seferihisar’da geleneksel hale gelen Ata Ekmeği ve Armola Şenliği...

TAKİP ET

Yeni İzmir Gazetesinden Şaha Çimen'in haberine göre, Seferihisar'da geleneksel hale gelen Ata Ekmeği ve Armola Şenliği kutlamalarının yapıldığı Ulamış Köy Meydanında İzmir Büyükşehir Belediyesinin Seferihisar Belediyesine tahsisi ettiği otobüsün devir teslim töreni de gerçekleşti.

Tunç Soyer'in katılım sağlayamadığı etkinliğe vekleten gelen İzmir Kent Konseyi Başkanı Nilay Kökkılınç,  otobüs devir teslim töreninde yaptığı açıklamayla Seferihisar halkına ve Seferihisar Belediye başkanı İsmail Yetişkin'e teşekkür etti.

İkinci kez Ata Ekmeği ve Armola şenliğine katılım sağladığını söyleyen İzmir Kent Konseyi Başkanı Nilay Kökkılınç, devir teslim töreninden önce şu konuşmayı yaptı:

' Sevgili Seferihisarlılar, bugün bu güzel şenlikte sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Ben İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesiyken de bir kez bu şenlikte Tunç başkanımız temsilen gelmiştim. Bugün de İzmir Kent Konseyi başkanı olarak sizlerle birlikteyiz. Biz İzmir Kent konseyi yürütme kurulu üyelerimizle birlikte Orhanlı mahallemizin ihtiyacına binayen ve tabi Seferihisar'ın çok uzak köşelerindeki mahallerine yönelik hizmetlerde kullanılmak üzere Seferihisar Belediye başkanımız ve Tunç başkanımızın desteğiyle ESHOT Genel Müdürlüğümüzün desteğiyle bir otobüs temin ettik. Bunun da onurunu, gururunu yaşıyoruz.  Çok teşekkür ederiz'

HABER MERKEZİ

 

Bakmadan Geçme