Serenay Sarıkaya'nın geliri dudak uçuklattı

Architectural Digest dergisine evini açan Serenay Sarıkaya'nın ışıltılı ve lüks hayatı, ne kadar kazanıyor sorularını da beraberinde getirdi.

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya eviyle gündeme geldi. Tasarımıyla dikkat çeken evdeki mobilyalar ve dekorasyon, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Güzel oyuncunun yatak odasında bulunan tasarım yatağının 400 bin TL , leopar desenli kanepesinin 600 bin TL , pufunun ise 8 bin TL olduğu öğrenilirken mutfağı için tam 2 milyon TL harcadığı ortaya çıktı.

10Haber'den Müge Dağıstanlı'nın haberine göre, Serenay Sarıkaya, yatırımlarını gayrimenkul üzerine yapıyor. Kaz Dağı eteklerinde bir villa ve İstanbul'da birkaç dairesi bulunuyor. Ekonomik kararlarını daha sağlıklı verebilmek adına düzenli olarak ekonomistlerle çalışıyor ve bu süreçte çeşitli YouTube yayınlarına katılıyor.

BÖLÜM BAŞINA 1 MİLYON 200 BİN TL

Başarılı oyuncunun kazancı da oldukça dikkat çekici. Bölüm başına 1 milyon 200 bin TL'lik kaşe ücreti alan Sarıkaya, dijital platformlardaki projelerden daha da yüksek gelir elde ediyor. Reklam anlaşmalarından ise 15 milyon TL kazanıyor. Ayrıca sosyal medyada tek bir gönderi paylaşımı için 1 milyon TL ve üzerinde teklifler yer alıyor.

Özel Haber

Bakmadan Geçme