Şevval Sam sessizliğini bozdu: Mesnetsiz iddialar...

Şevval Sam'ın,29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Konak Belediyesi'nde vereceği konseri için 5 milyon 300 bin TL tutarında ücret istediği iddiaları üzerine sanatçının ajansından açıklama geldi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Konak Belediyesi'ninin organizasyonunda sahne alacağı iddia edilen olan ünlü sanatçı Şevval Sam, konser için 5 milyon 300 bin TL talep ettiği yönündeki iddialar karşısında sessizliğini bozdu.

Kamuoyunda geniş yankı uyandıran bu iddiaların ardından sanatçının ajansı tarafından yapılan resmi açıklamayla yalanlandı.

Şevval Sam'ın ajansı, sosyal medyada dolaşan belgenin “standart bir teklif belgesi” olduğunu ve söz konusu rakamın desteğinin toplam bütçeyi kapsadığını belirtti. Ajans, bu belgenin bir fatura veya ödeme belgesi olmadığını, sadece organizasyon bütçesine ilişkin genel bir maliyet analizinin yapıldığını vurguladı.

"MESNETSİZ İDDİALAR VE SPEKÜLASYONLAR"

Ajans tarafından yapılan işlemler şu ifadelere yer verildi:

"Birkaç piyasadanu zaman geçiren, sanatçı Şevval Sam'in Konak Belediyesi için gerçekleştireceği Cumhuriyet Bayramı konserine yönelik mesnetsiz ithamlar ve spekülatif değerlendirmelere ilişkin bir açıklama yapma olanağının doğması. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında planlanan konserle ilgili sosyal dolaşıman belge, standart bir teklif belgesidir. Bu belge, fatura ya da ödeme belgesinin söz konusu rakamı değil, toplam bir organizasyon bütçesini içeriyor"

Özel Haber

Bakmadan Geçme