Şeyma Subaşı ve Meedo boşanmasının perde arkası!

Acun Ilıcalı’dan Melisa adında bir kızı olan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed...

Acun Ilıcalı'dan Melisa adında bir kızı olan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Marakeş'te dillere destan bir düğünle hayatını birleştirmişti. Ancak büyük aşk bitti. Şeyma Subaşı ve Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi neredeyse 5 ay süren evliliklerini tek celsede bitirdi.

Evlilik sonrası paylaşımlarını azaltan ve 'Eşin kıskanıyor mu yoksa…' sorusu üzerine 'Normal değil mi böyle olması? Saygı duymak lazım' diyen Şeyma Subaşı eşinden dolayı o dönem bikinili poz bile vermemeye başlamıştı. Meedo'dan şiddet gördüğü söylenen Şeyma Subaşı boşanmanın ardından hemen yurt dışına çıktı. Arkadaşlarıyla eğlenceden eğlenceye koşan Subaşı eski hallerine ve paylaşımlarına döndü.

BOŞANMA SEBEBİ

Çiftin neden boşandıklarına dair iddialar bugün bir yenisi daha eklendi. Subaşı'nın gece hayatına olan düşkünlüğünden rahatsız olan Meedo, Subaşı'na kısıtlama getirdi. Meedo, Subaşı'na 'Gece partilere gitmek yok, artık biz evliyiz' diyerek restini çekti. Ancak günden güne sorunlar aşılamayınca Meedo, boşanma davasını açtı. Öte yandan dava dilekçesinde Şeyma Şubaşı, Meedo ile aynı dili konuşamadıklarını beyan etti.

Subaşı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den 5 Haziran 2021'de evlilik teklifi almıştı. Fas'ın Marakeş şehrinde 2 gün 2 gece düğün yapan ünlü isim balayı paylaşımlarıyla da epey dikkat çekmeyi başarmıştı. Ardından Subaşı ve Alsaloussi Fas'ın Marakeş şehrinde dillere destan bir düğün yapmıştı. Subaşı, Marakeş şehrindeki düğününden sonra, balayı için önce Japonya'yı; sonra Bali'yi tercih etmişti. Ünlü çift, 18 Mayıs'ta özel bir uçakla Tokyo'ya uçmuştu.

Geçtiğimiz günlerde Rami Kütüphanesi'nin bahçesinden bir video paylaşan Şeyma Subaşı'nın parmağında yüzüğünün olmaması dikkat çekmişti. Bu paylaşımlar sonrası ayrılık dedikoduları alevlenmiş nitekim iddialar da doğru çıkmıştı.

Şeyma Subaşı'nın Mısırlı milyarder aşkı Mohammed Alsaloussi ile 4 ay süren evliliği önceki gün 15 dakikada bitti. İkili, Beykoz Adliyesi'nde saat 09.00'da başlayan ve 15 dakika süren duruşma ile yollarını ayırdı.

 

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme