Sezon bitti diyerek Çeşme'nin kıyılarında temizliğe başladılar

Üniteks Tekstil, sürdürülebilirlik vizyonu doğrultusunda Türçev (Türkiye Çevre Eğitim Vakfı) ve Çeşme Belediyesi ile iş birliği yaparak üçüncü kıyı temizliği farkındalık etkinliğini Çeşme Ilıca Halk Plajı'nda gerçekleştirdi.

Bu etkinlik, Üniteks'in çevreye duyarlı bir yaklaşımla geleneksel hale getirdiği bir faaliyet olup, yerel halkın da yoğun katılımıyla hem deniz ekosisteminin korunmasına hem de çevre bilincinin yayılmasına önemli katkılarda bulundu.

Üniteks Sürdürülebilirlik ve İnsan Kaynakları Direktörü Serkan Bakadur, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, "Daha iyi bir gelecek için çevre dostu üretim ve sürdürülebilirlik ilkelerini iş süreçlerimizin her aşamasına entegre ediyoruz. Bu doğrultuda, topluma doğaya saygılı bir yaşamın önemini anlatan projeler sunmaya devam ediyoruz. Bu etkinlik ile denizlerimizin ve kıyılarımızın korunmasının gelecek nesiller için ne kadar kritik olduğunu bir kez daha vurguluyoruz.

'Bugün sorumlu, yarın sürdürülebilir' anlayışıyla attığımız her adım, geleceğe daha sağlıklı bir dünya bırakma sorumluluğumuzu pekiştiriyor. Kıyı temizliği etkinliklerimizle doğayı koruma misyonumuzu sürdürürken, tüm paydaşlarımızı daha temiz bir çevre için harekete geçmeye davet ediyoruz," dedi.

Bu etkinlik, Üniteks'in çevreye olan bağlılığını ve sürdürülebilir gelecek vizyonunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme