Siyah Kalp dizisinin konusu ne? Hangi oyuncular rol alıyor? 

İzleyicileri ekrana kilitleyen Siyah Kalp dizisi gündemdeki yerini koruyor. Peki Siyah Kalp dizisinin konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Gerçek bir hikayeden mi uyarlandı? İşte detaylar…

İzleyicileri ekrana kilitleyen Siyah Kalp dizisi gündemdeki yerini koruyor. Peki Siyah Kalp dizisinin konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Gerçek bir hikayeden mi uyarlandı? İşte detaylar…

Siyah Kalp, zengin bir aile dramını konu alıyor. Genç yaşta ikizlerini terk eden Sumru (Ece Uslu), varlıklı iş adamı Samet (Burak Sergen) ile evlenir. Yıllar sonra, annelerinin kim olduğunu öğrenen ikizler Nuh (Aras Aydın) ve Melek (Hafsanur Sancaktutan), Kapadokya'ya gelerek geçmişle yüzleşmeye karar verirler. Geldikleri ihtişamlı konakta Nuh, Sevilay (Leyla Tanlar) ile tanışırken, Melek'in yolu Samet'in ilk evliliğinden olan oğlu Cihan (Burak Tozkoparan) ile kesişir. Sumru, çocuklarını ailesinden saklamaya çalışsa da, Melek ve Nuh, aileye sızmayı başarır ve bu süreçte birçok sır açığa çıkar.

GERÇEK HİKAYE Mİ?

Dizinin kurgusal bir hikaye olduğu belirtiliyor; ancak, insan ilişkileri ve aile dinamikleri üzerine derinlemesine bir inceleme sunduğu için gerçek yaşamdan izler taşıyor.

OYUNCU KADROSU

Siyah Kalp dizisinde yer alan oyucu kadrosu şu şekilde:
Ece Uslu-Sumru
Burak Sergen-Samet
Aras Aydın-Nuh
Hafsanur Sancaktutan-Melek
Leyla Tanlar-Sevilay
Burak Tozkoparan-Cihan
Işıl Yücesoy-Nihayet
Ferda Işıl-Sakine
Esra Dermancıoğlu-Hikmet
İlker Aksum-Tahsin
Genco Özak-Esat
Bülent Polat-Bünyamin
Ayşe Tunaboylu-Enise
Gözde Çığacı-Canan
Derin İnce-Harika
Deniz Karabaş-Esma

ÇEKİM YERİ

Dizinin çekimleri, Türkiye'nin gözde turistik bölgelerinden biri olan Kapadokya'da gerçekleştiriliyor. Bu bölge, doğal güzellikleri ve tarihi dokusuyla diziye farklı bir atmosfer katıyor.

1. BÖLÜM ÖZETİ

Siyah Kalp'in ilk bölümünde, Nuh ve Melek, yıllar boyunca annelerinin kimliğinden habersiz büyüyen iki kardeştir. En acı günlerinde gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalan ikizler, her şeyi geride bırakıp Kapadokya'ya gelirler. Samet'in ilk evliliğinden olan oğlu Cihan, ailesini ziyaret ederken, hikaye planların ortasında kendini bulur. Cihan'ın Kapadokya'da kalma ihtimali, üvey kardeşi Esat'ı da dahil birçok kişinin canını sıkar. İkizlerin anneleriyle yüzleşmeleri, sürprizlerle doludur ve onları bekleyen gizemleri gün yüzüne çıkarır.

Siyah Kalp, güçlü hikayesi ve etkileyici karakterleriyle izleyicilerin ilgisini çekmeyi başarıyor. Perşembe akşamları Show TV'de yayınlanan dizi, yeni bölümleriyle heyecan yaratmaya devam ediyor.

Özel Haber

Bakmadan Geçme