Siyaset ve Liderlik Okulu'nun 20. dönemi 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin himayesinde düzenlenen Siyaset ve Liderlik Okulu'nun 20. dönem eğitim programı, 5 Ekim'de başlayacak. Eğitimler, Bahçeli'nin katılımıyla gerçekleştirilecek.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin himayesinde gerçekleştirilen Siyaset ve Liderlik Okulu'nun 20. dönem eğitim programı, 5 Ekim'de MHP Lideri Bahçeli'nin katılımıyla başlayacak.

Bu dönemde Türk milliyetçiliği, Türk demokrasi tarihi, diplomasi, siyaset sosyolojisi, finansal okuryazarlık ve medya gibi alanlarda eğitimler verilecek. Uzman akademisyenler tarafından sunulacak 12 haftalık programda toplam 40 öğrenci yer alacak.

MEZUN OLAN ÖĞRENCİ SAYISI

Eğitim için başvurular, 12 Temmuz ile 31 Ağustos tarihleri arasında kabul edildi. Katılımcıların lisans mezunu olmaları, 23-40 yaş aralığında bulunmaları ve tercihen yabancı dil bilmeleri şartları arandı. MHP bünyesinde oluşturulan mülakat heyeti, Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen adaylar arasından seçimini yaparak katılacak öğrencileri belirledi. Daha önceki 19 dönemde toplam 662 öğrenci mezun oldu.

OKUL FAALİYETLERİNİ YÖNETENLER

Siyaset ve Liderlik Okulu'nun faaliyetleri, MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Zühal Topçu liderliğinde ve MYK Üyesi Doç. Dr. Turan Şahin'in koordinasyonunda gerçekleştiriliyor.

Bakmadan Geçme