SMA savaşçısı Azra ilacına kavuştu!

Yeni İzmir Gazetesi’nden Hasan Demir’in haberine göre, SMA savaşçısı Azra Güngör bugün ilacına kavuştu. SMA hastalığını...

TAKİP ET

Yeni İzmir Gazetesi'nden Hasan Demir'in haberine göre, SMA savaşçısı Azra Güngör bugün ilacına kavuştu. SMA hastalığını yenmesi için gereken ilaç damarlarına enjekte edilen dört yaşındaki Azra Güngör, Dubai'de bir ay daha sürecek olan fizik tedavi sürecinin ardından Torbalı'ya dönecek.

BUGÜNDEN İTİBAREN AÇ KALMAYACAK

Torbalı'da yaşayan Duygu ve Hakan Güngör çiftinin dört yaşındaki kızı Azra Güngör, yardım kampanyası sayesinde gereken 1 milyon 817 bin doların toplanmasının ardından tedavi için Dubai'ye gitmişti. İlaç verilmeden önce bir ayı aşkın süre ön tedavi gören Azra Güngör'e bugün ilacı verildi. Artık yaşadığı kas gelişimi hastalığından olumsuz etkilenmeyecek olan Azra Güngör, kilo almaması için uygulanan katı diyetten de kurtulacak.

ARTIK ÇİKOLATA YİYEBİLECEK

Geceleri aç uyumaktan kurtulacak olan Azra Güngör, artık çok sevdiği çikolatasını da istediği kadar yiyebilecek. Dubai'den gazetemize müjdeli haberi veren baba Hakan Güngör, bir ay daha sürecek olan fizik tedavi sürecinin ardından Torbalı'ya döneceklerini belirterek, kampanya sürecine emeği geçen herkese teşekkürlerini bir kez daha iletti.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme