SMA Savaşçısı Azra Pazar günü tedavi için Dubai’ye gidiyor

Torbalı’da yaşayan Hakan ve Duygu Güngör çiftinin kızları 4 yaşındaki SMA hastası Azra Güngör’ün tedavisi için...

TAKİP ET

Torbalı'da yaşayan Hakan ve Duygu Güngör çiftinin kızları 4 yaşındaki SMA hastası Azra Güngör'ün tedavisi için başlatılan yardım kampanyası geçtiğimiz haftalarda başarıyla sonuçlanmış ve tedavi için gereken milyon 817 bin dolar tutarında Türk Lirası, bağışçılardan toplanmıştı. Paraya ulaşır ulaşmaz Dubai'deki hastaneden randevu talep eden Güngör ailesi, nihayet amaçlarına ulaşıyor. Dört yaşındaki SMA savaşçısı Azra Güngör bu Pazar günü tedavisi için Dubai'ye gidecek.

Rahatsızlığı nedeniyle kilo almaması için geceleri aç uyutulmak durumunda kalınan Azra Güngör'ün sağlık sorunları nihayet son bulacak.

Güngör ailesi, kampanyaya en çok destek olan isimlerden biri olan Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin'i ziyaret etti. Azra'nın Pazar günü tedavi için Dubai'ye gideceği müjdesini Başkan Tekin ile paylaşan aile, destekleri için Başkan Tekin'e teşekkürlerini iletti.

Başkan Tekin, sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı açıklamada, hayırsever insanların yardımlarıyla, SMA hastası Azra'nın gerekli gen tedavisi için yurt dışına çıkacağını duyurdu.

Tekin yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

'Pazar günü gen tedavisi için yurt dışına çıkacak olan SMA savaşçısı Azra Kızımız ve ailesi bizleri makamımızda ziyaret etti. Başından sonuna kadar her zaman yanlarında olduğumuz Azra kızımız hayırsever insanlarımızın yardımlarıyla çok kısa zamanda sağlığına kavuşup inşallah aramıza dönecek. Bu şehirdeki parklar, oyuncaklar ve tüm güzellikler seni bekliyor Azra… İyileş ve çabucak gel.'

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme