Solak’tan delege seçimleri açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar İlçe Başkanlığında delege seçim süreci tamamladı. Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar İlçe Başkanı...

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar İlçe Başkanlığında delege seçim süreci tamamladı. Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak partisinin delege seçimleri hakkında bilgi verdi.

İşte Solak'ın delege seçimlerine dair açıklaması :

'CHP Seferihisar İlçe Delege seçimlerimiz 21 mahallemizde sorunsuz bir şekilde 21.07.2023 tarihi itibarıyla tamamlamış bulunuyoruz. On sekiz mahallemizde mavi ve beyaz olmak üzere iki listeyle iki mahallemizde tek liste ile yapılan delege seçimlerimiz katılımcı üyelerimizin yaptıkları tercihlerle 21 mahallemizde beyaz listenin kazanmasıyla son bulmuştur. Üyelerimizin demokratik bir olgunlukla oylarını kullanmasıyla son bulan seçimlerimizle 215 kongre delegemizi belirlemiş olduk. Küresel ısınmanın etkisiyle hava sıcaklıklarının insanı nefes alamaz bir hale getirdiği şu günlerde delege seçimlerimizin sorunsuz bir şekilde tamamlanmasına katkıda bulunan Yönetim Kurulu üyelerime, Kadın ve Gençlik Kolları üyelerimize, Belediye Meclis üyelerimiz ve Belediye Başkanımıza ve en önemlisi bu demokrasi şölenine oylarını kullanarak katkı sağlayan tüm üyelerimize yürekten teşekkür ederim' diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme