'Soyer sözünü tutmadı'

Bir televizyon programında konuşan Kerem Ali Sürekli, İzmir ve İzmir gündemine dair açıklamalarda bulundu. Sürekli, Soyer'i...

TAKİP ET

Bir televizyon programında konuşan Kerem Ali Sürekli, İzmir ve İzmir gündemine dair açıklamalarda bulundu. Sürekli, Soyer'i ise 'sözünü tutmadı' diyerek eleştirdi.
Canlı yayınlanan programda konuşan Sürekli '22 seneyi aşkındır İzmir Büyükşehir Belediyesi CHP'de. Çok kötü alt yapı, ulaşım ve kentsel dönüşüm felaket durumda. Ulaşım felç halde. İzmir'de meşhur Harmandalı çöp toplama alanı var. Yıllardan beri buradan kalkması söz konusu. Yerel yönetim bir çözüm bulamıyor. 40-50 metreyi bulan çöp dağları var. Heyelan tehlikesi var. Su atıkları tabana tamamen yayılıyor ve yarıklar oluşuyor. 2013'teki eğim kayması sonrası 30 Ekim'de İzmir depreminden bu yana daha da yoğunlaştı. Burası fitili çekilmemiş el bombası gibi. Çok tehlikelidir.' İfadelerini kullandı.
'SOYER SÖZÜNÜ TUTMADI'
İzmir'deki koku sorununa da değinen Sürekli, 'Araştırmalarımız İzmir Körfezi'nin kirliliğini ortaya koyduk ve çözümleri ortaya koyduk. Yıllardır burası kötü durumda. CHP'li belediyeler zamanında bir sonuç elde edilmedi. Soyer, İzmir Körfezi'ni temizleyeceğim dedi ama vaadini gerçekleştiremedi. Tunç Soyer İzmir Körfezi'nde yüzeceğini söylemişti ancak kokudan yaklaşılmıyor. Koku İzmir'in içlerine yayıldı.' dedi.

Bakmadan Geçme