Stolov iyi gidişe rağmen temkinli

Göztepe teknik direktörü Stanimir Stoilov, 3-0 kazanılan Kayserispor maçına rağmen hücum da daha gelişmeleri gerektiğini söyledi.

Süper Lig'de Göztepe, evinde oynadığı maçlarda yenilmezliğini sürdürüyor. Kayserispor'u Gürsel Aksel Stadı'nda farklı mağlup eden İzmir ekibi, sahasındaki yenilmezlik serisini 14 maça çıkardı. Bu galibiyetle Göztepe, Türkiye'nin en üst liginde mağlubiyet yüzü görmeyen 4 takımdan biri oldu ve taraftarlarına büyük bir sevinç yaşattı.

Maçı değerlendiren Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, kazanılan 3 puanın kendileri açısından çok önemli olduğunu belirtti ancak takımının geliştirmesi gereken noktalar olduğuna dikkat çekti. Bulgar teknik adam şunları söyledi:

"Dinamizm yönünden gayet iyiydik. Maksimum potansiyelimize ulaşamasak da yüzde 80'in üzerinde bir dinamizm gösterdiğimizi düşünüyorum. Özellikle ofansif yönden daha iyi olmalıyız. Maçı erken bitirebilecek fırsatları gole çevirmemiz gerekiyor."

Stoilov, ayrıca takımda koşmayan ve savaşmayan oyunculara forma vermeyeceğini vurguladı. "Taraftarımıza, sonuç ne olursa olsun, savaşan bir takım izletmeliyiz" diyerek mücadele ruhuna önem verdiğini ifade etti.

Özel Haber

Bakmadan Geçme