Su buharının gücü

Geleneksel temizlik yöntemlerine kıyasla daha etkili ve hijyenik çözüm olan buharlı temizleyiciler, her yüzeyde fark yaratıyor. Üstün Alman kalitesine sahip Fakir Hausgeräte, teknolojiyle su buharının gücünü leke temizleyici ile birleştirerek, temizlikte yeni bir dönem başlatıyor

Yüzeyleri su buharının gücüyle derinlemesine temizleyen buharlı temizleyiciler, alışılagelmiş temizlik yöntemlerini geride bırakıyor. Doğaya duyarlı olmasıyla tercih edilen buharlı temizleyicilere, yüzeyleri sadece temizlemekle kalmayıp aynı zamanda dezenfekte etmesiyle de ilgi artmaya devam ediyor. Üstün Alman teknolojisini evlere getiren Fakir Hausgeräte, buhar özellikli leke temizleme fonksiyonuyla dikkat çeken Spot Cleaner PR 8038 modeli ile temizlikte yeni bir dönem başlatıyor.

Spot Cleaner PR 8038 Buharlı Leke Temizleyici, 4 farklı temizlik modu ile(sıcak su modu, soğuk su modu, buharlı temizlik modu, buhar sterilizasyon modu) derinlemesine temizlik sunarak inatçı lekeleri ve bakterileri anında yok ediyor. Kullanımınızı daha da pratik hale getiren LED ekran tasarımı ile temizlik sürecinizi kolayca takip etmenize olanak tanıyor.

Fayanslardan parke ve laminat zeminlere, duvarlardan pencerelere, halıdan araç koltuğuna kadar birçok farklı yüzeyde kullanılabiliyor. Gizli döner tekerlekleri ve 1,5 metrelik hortumu ile her köşeye rahatça ulaşabildiği gibi otomatik kablo sarıcı özelliği, kompakt tasarımıyla oldukça kullanışlı; taşıması ve saklaması da çok kolay.

Bakmadan Geçme