Teknik Direktör Atan: Önemli bir maçımız var

RAMS Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

RAMS Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Trabzonspor karşısında 1-0 kaybettikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, maça istedikleri gibi başlayamadıklarını vurguladı.

RAMS Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, devre arasında oyuncularıyla bu durumu değerlendirdiklerini belirtti. İkinci yarıda daha olumlu bir performans sergilediklerini, birkaç pozisyon yakaladıklarını fakat bunları değerlendiremediklerini ifade etti. Ayrıca, kanat oyuncularının bire bir oyununu yeterince etkili yansıtamadığını da ekledi.

“CANIMIZI ÇOK ACITAN BİR GOL YEDİK”

Teknik Direktör Atan, Perşembe günü kulüp için önemli bir Avrupa maçı olduğunu hatırlattı ve takımlarının bu maça odaklanacağını sözlerine ekledi. Atan, "Merkezde ve baskıda kazandığımız topları çok erken kaybettik. Biraz acele ettik. Devre arasında oyuncularımızla konuştuk. İkinci yarıya çok olumlu başladık. Maç ikinci yarıda bize 2-3 defa geldiğini söyleyebilirim. Pozisyonlarımız oldu, finallendiremediğimiz hücumlar oldu. Kanat oyuncularımız bire bir oyunu istediğimiz gibi yansıtamadı. Canımızı çok acıtan bir gol yedik. Trabzonspor'u tebrik ediyorum. Perşembe günü kulübümüz için Avrupa'da çok önemli bir maçımız var. Kafamızı kaldırıp bu maça hazırlanalacağız" diye konuştu.

Bakmadan Geçme