Telefonda 'yenile' dönemi

Hepsiburada, Türkiye'de e-ticarette bir ilke imza atarak 'Eskiyi Kapında Yenile' hizmetini başlattı.

Kullanıcılar, eski telefonlarını girerek anında indirim alabilir ve telefonlarını kapıda HepsiJET kuryesine teslim ederek yeni telefonlarını alabilirler.Hepsiburada, Türkiye e-ticaretinde bir ilke imza atarak "Eskiyi Kapında Yenile" hizmetini başlattı. Bu yeni uygulama sayesinde kullanıcılar, eski telefonlarını online olarak değerlendirip, kapıda teslim alacakları yeni telefonlarla değiştirebiliyor.

Hepsiburada'nın sunduğu bu hizmet, Türkiye genelindeki 81 ilde mevcut olup, eski telefonlar HepsiJET ekipleri tarafından incelenip onaylandıktan sonra yeni telefonlar teslim ediliyor. Hızlı ve güvenilir teslimat sağlayan HepsiJET, çoğu cihazın ertesi gün teslim edilmesini mümkün kılıyor.

Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Ender Özgün, bu hizmetin dünya ve Türkiye'de bir ilk olduğunu belirterek, müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını vurguladı. Yıl sonuna kadar 50 bin telefon değişimini kapıda tamamlamayı hedeflediklerini açıkladı.

"Eskiyi Kapında Yenile" hizmeti, yerli girişim Getmobil ile iş birliği içinde sunuluyor ve toplanan eski telefonlar, Getmobil tarafından yenilenip 12 ay garantiyle tekrar satışa sunuluyor.

Bakmadan Geçme