Teoman’ın gitarı satıldı

Ünlü şarkıcı Teoman’ın 30 yıllık gitarı, Bosphorus Art Society’nin düzenlediği ‘Cash on the Table’ müzayedesinde açık...

Ünlü şarkıcı Teoman'ın 30 yıllık gitarı, Bosphorus Art Society'nin düzenlediği 'Cash on the Table' müzayedesinde açık artırmaya çıkarıldı ve tamı tamına 466 bin TL'ye alıcı buldu. Teoman'ın bu efsanevi gitardan elde ettiği gelir, tamamıyla Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışlanacak.

ÇOCUKLAR İÇİN KULLANILACAK

Gazete Magazin'de yer alan habere göre, Teoman, gitarını dün akşam düzenlenen müzayedede satışa sundu ve büyük ilgi gördü. Şarkıcının 30 yıldır bestelerini yapmakta kullandığı bu özel enstrüman, hayranları tarafından büyük bir değer gördü ve sonunda 466 bin TL'ye satıldı. Satıştan elde edilen tüm gelir, Çocuk Esirgeme Kurumu aracılığıyla çocukların ihtiyaçları için kullanılacak.

BAKAN GÖKTAŞ'TAN TEŞEKKÜR 

Teoman daha önce yaptığı açıklamada, mirasının dörtte birini çocuklara bağışlayacağını belirtmişti. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş da Teoman'a teşekkür ederek, 'Sanat dünyamızın değerli ismi Teoman'ın mirasının bir bölümünü devletimizin himayesi altında bulunan çocuklara bağışlayacağını ifade etmesinden büyük mutluluk duydum. Örnek oluşturacağını umduğumuz bu kadar nedeniyle teşekkür ediyorum' ifadeleri ile sanatçının bu anlamlı bağışıyla çocuklara örnek olacağını ifade etmişti.

HABER MERKEZİ 

Bakmadan Geçme