'Teşkilatlarımızla hazırız'

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) altı hafta sürecek 'Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları'...

TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) altı hafta sürecek 'Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları' sürüyor

Toplantıları değerlendiren İl Başkanı Veysel Şahin, 'Hem dava arkadaşlarımızın hem de saflarımıza yeni katılanların toplantılarımızda gösterdiği heyecan ve coşkuyu takdirle karşılıyoruz. Saflarımız gittikçe genişliyor ve sayımız artıyor. 2023 Seçimleri Türk Milletinin Büyük Türkiye kararlılığının göstergesi olacak. İzmir'de bu kararlılığın sembol şehri olacak.' açıklamasını yaptı.

HEDEF 2023 SEÇİMLERİNE HAZIRLIK

Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla gerçekleştirilen ve açılış toplantısının İzmir'den yapıldığı 'Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları' sürüyor. Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir'in başkanlık ettiği toplantılarda, Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu ve MDK Genel Sekreteri Kürşad Türker Ercan'da katıldı. Dikili, Ödemiş, Seferihisar ve Bornonova'da gerçekleştirilen bu haftaki toplantılara partililer ve MHP'ye yeni katlan İzmir'liler yoğun ilgi gösterdi. Partililerin yoğun ilgisinin gözlemlendiği ve CHP ile İYİ Parti başta olmak üzere yüzlerce katılımcının olduğu toplantılarda hedef 2023 seçimlerine hazırlık.

HEDEFTE CHP VARDI

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir toplantılarda yaptığı konuşmalarda CHP ve Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. Kılıçdaroğlu'nun tutumu Kandil'deki örgütçüleri memnun ediyor diyen Özdemir konuşmasını şöyle sürdürdü: 'Kılıçdaroğlu'nun başında yer aldığı bugünkü CHP yönetimi, terör örgütünün giderek daha fazla yok olmaya başladığı bir dönemde, 2022-2023 yıllarını kapsayan süre için meclise gönderilen tezkereye 'HAYIR'oyu vererek, Türkiye'nin değil teröristlerin yanında mevzilendiğini göstermiştir. CHP Genel Başkanı ve üst yönetimi Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terör örgütü PKK/YPG kaynaklı terör tehdidini ortadan kaldırmak üzere Afrin'e icra edilen Zeytin Dalı Harektı'na da açık bir şekilde karşı çıkmıştı. CHP'nin bu tutumu PKK'nın Irak ve Suriye'deki elebaşları tarafından her zaman memnuniyetle karşılanmıştır.' diye konuştu.

'İZMİR'İ SEVMİYORLAR'

MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu yaptığı konuşmalarda CHP'li Büyükşehir Belediyesini eleştirdi. Osmanağaoğlu, 'Bu dönem İzmir için öyle bedbaht bir dönemdir ki tarihe kaydı, bir utanç vesikası gibi düşülecektir. Tıpkı Türkiye'yi sevmeyenlerin Türkiye'yi yönetmeye heveslendiği gibi bu şehre musallat olan en büyük bela; İzmir'i sevmeyenlerin İzmir'i yönetmesidir. Benzeri ancak İzmir'in düşman çizmeleri altında inlediği o işgal karanlığında görülecek işler; bir bir hayata geçmekte, milli vicdanı yoran, sınırları zorlayan beceriksizlere her gün bir yenisi daha eklenmektedir.' dedi.

 

Bakmadan Geçme