Ticaret ve sanayi odalarıyla işbirliği istiyoruz

Girişimciliği ve kadınların iş hayatında daha fazla yer almasını destekleyecek uluslar arası projeleriyle dikkat çeken İzmir İş Kadınları Derneği'nin Başkanı Özden Erten, organizasyonlarda ticaret ve sanayi odaları ile işbirliği yapmayı hedeflediklerini açıkladı

İzmir İş Kadınları Derneği İZİKAD olarak sürdürülebilir projeler yapmaya çalıştıklarını belirten Dernek Başkanı Özden Erten, “2024 Ocak'ta Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde MID of MED Uluslararası İş Zirvesi'ni gerçekleştirdik. İki salonda 80 konuşmacının olduğu paralel paneller, B2B görüşmeleri, sergiler gerçekleştirildi. İzmir'in tanıtımına da katkısı olan etkinliğe, ASCAME Akdeniz Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği Başkanı Ahmed El Wakil ve pek çok ülkeden önemli konuklar katıldı. Zirve'nin her aşamasında İZİKAD üyeleri görev aldı” dedi.

2025 Mayıs'ta MEDSPARC adıyla ikinci zirveyi gerçekleştireceklerini açıklayan Erten, zirvede paneller, B2B görüşmeleri olacağını vurgulayarak, ‘'Akdeniz Havzasında ciddi iş potansiyeli ve Türkiye'ye büyük ilgi var. İş birliklerini kalıcı hale getirmek için MEDSPARC Stratejik Ortaklık Merkezi kurmak üzere yola çıkıyoruz. Bu merkez ile iş insanları birbirine ulaşacak ve ticaret iş birlikleri kurulacak. Belediye, Ticaret ve Sanayi Odalarıyla iş birliğine önem veriyoruz” diye konuştu.

Özel Haber

Bakmadan Geçme