Tolga Karel tekrar baba oldu

Türk televizyonlarının sevilen isimlerinden Tolga Karel, bir kez daha baba olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Ünlü oyuncu, Amerika'da sürdürdüğü hayatında bu sevinci beşinci kez tattı. "Yaprak Dökümü" dizisindeki "Oğuz" karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Karel, özel hayatıyla yeniden gündeme geldi.

Amerika'da Yeni Bir Hayat

Uzun yıllardır Amerika'da yaşayan Tolga Karel, 2016 yılından bu yana Sarah Scott ile evli. Amerika'da hayatını sürdüren çiftin mutlu evlilikleri devam ederken, Karel'in beşinci kez baba olması hayranları tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

Sosyal Medyada Paylaşım

Tolga Karel, yeni doğan kızının müjdesini sosyal medya hesabından duyurdu. Ünlü oyuncu paylaşımında, "Ailemizin yeni güzel üyesi" notunu ekleyerek, kızlarının doğumunu takipçileriyle paylaştı. Bu mutlu haberi büyük bir sevinçle karşılayan Karel'in hayranları, oyuncuya tebrik mesajları yağdırdı.

Dört Çocuk Babasıydı

Tolga Karel, Sarah Scott ile olan evliliğinden Kenan, Tufan ve Mia adında üç çocuğa sahip. Karel'in ayrıca eski eşi Günay Musayeva ile olan evliliğinden Cihangir adında bir oğlu bulunuyor. Beşinci çocuğun doğumuyla birlikte Karel'in geniş ailesine bir üye daha katılmış oldu.

Yeni Hayatında Mutlu

Tolga Karel, kariyerini ve özel hayatını Amerika'da sürdürmeye devam ediyor. Oyunculuk kariyerinin ardından Amerika'da yeni bir iş hayatına atılan Karel, zaman zaman sosyal medyada aile hayatına dair paylaşımlarda bulunuyor. Karel, mutlu aile tablosu ile de hayranlarının gönlünde taht kurmaya devam ediyor.

Bu yeni mutluluğun ardından Karel'in ailesi ile geçirdiği anlar, takipçileri tarafından merakla takip ediliyor.


Bakmadan Geçme