Torbalı Belediye Meclisi’nden merhum başkanlara ahde vefa

Torbalı Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı bugün gerçekleşti. Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’in başkanlığında toplanan belediye...

Torbalı Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı bugün gerçekleşti. Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin'in başkanlığında toplanan belediye meclisinden güzel haber geldi. Merhum Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur ve ilçede 27 yıl Torbalı Ziraat Odası Başkanı olarak görev yapan merhum Murat Uslu'nun isimlerinin yaşatılması için birer projeye isimlerinin verilmesi kararlaştırıldı.

Komisyonlardan gelen raporlar ve başkanlıktan gelen önergelerin görüşüldüğü meclis sakin geçti. Mecliste görüşülen önergelerin birinde 2017 yılında hayatını kaybeden eski Ziraat Odası Başkanı Murat Uslu'nun adının, Eğerci Mahallesi'ndeki bir parka verilmesi oy birliği ile kabul edildi. Öte yandan bir diğer önerge de Torbalı'nın efsane Belediye Başkanı İsmail Uygur'la ilgili oldu. Yeni yapılacak olan altı iki kat otoparklı mega meydan projesine 'İsmail Uygur Kent Meydanı' adının verilmesi yine oy birliğiyle kabul edilen bir diğer önerge oldu.

 

 

Bakmadan Geçme