Torbalı Belediyesi depremzedelere iftar yemeği düzenledi

6 Şubat tarihinde yaşanan deprem felaketi sonrasında yardımlarını sürdüren Torbalı Belediyesi, depremzedeler için iftar organizasyonuna düzenledi....

TAKİP ET

6 Şubat tarihinde yaşanan deprem felaketi sonrasında yardımlarını sürdüren Torbalı Belediyesi, depremzedeler için iftar organizasyonuna düzenledi. Depremzedelerin yoğun olarak yerleştiği Ayrancılar bölgesinde Torbalı Belediyesi'nin düzenlediği iftar davetini depremzedeler geri çevirmedi. 

Depremde mallarını, yakınlarını yitiren yüzlerce afetzede, birlikte dua edip oruçlarını açtı. Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin'in şehir dışında olması nedeni ile depremzedeleri Başkanvekili Ömer Şentürk, Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Özgan ve Belediye Meclis Üyesi Engin Gülten ağırladı. 

TORBALI BELEDİYESİ VE HALKINA TEŞEKKÜR 

Tüm konuklarla tek tek ilgilenip, bir gez daha geçmiş olsun dileklerinde bulunan belediye yöneticilerini Ayrancılar, Fevzi Çakmak, İnönü, Türkmenköy, Yeşilköy, Demirciköy, Yoğurtçular, İstiklal ve Bahçelievler mahalle muhtarları da yalnız bırakmadı. Öte yandan iftar programıyla ilgili Torbalı Belediyesi sosyal medya hesaplarından, 'Bugün iftar soframızı, deprem felaketi sonrası Ayrancılar'a yerleşen ve her zaman yanlarında olduğumuz depremzede vatandaşlarımızla paylaştık. Belediye Başkanvekilimiz Ömer Şentürk, Belediye Başkan Yardımcımız Yavuz Selim Özgan, meclis üyemiz Engin Gülten ve muhtarlarımızın konuklarımızla yakından ilgilendiği iftarımıza katılan herkese teşekkür ederiz' açıklamasını yaptılar. Depremzedeler geldikleri andan bu yana kendilerini evlerindeymiş gibi hissettikleri için Torbalı Belediyesi'ne ve Torbalı halkına teşekkür etti. 

Haber Merkezi 

Bakmadan Geçme