Torbalı Belediyesi’nden canbulans ve yangın söndürme seferberliği

Yaz ayları ne yazık ki yangınlarla mücadele ederek geçiyor. Orman yangınlarını söndürme de Orman İşletme Müdürlükleri,...

Yaz ayları ne yazık ki yangınlarla mücadele ederek geçiyor. Orman yangınlarını söndürme de Orman İşletme Müdürlükleri, diğer alan ve binalarda çıkan yangınları söndürmede itfaiye ekipleri büyük çaba sarf ediyor. Torbalı Belediyesi'nin yangın söndürme konusunda tecrübeli olan Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı tanker ekibi ise tüm yangınlarda hem itfaiye hem de Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerine yardım için yangın bölgesine gidiyor. Üstelik Torbalı Belediyesi ekibi, sadece ilçedeki değil, çevre il ve ilçelere de desteğe gidiyor.

ORMAN YANGINLARINA CANBULANS GÖNDERİLİYOR

Torbalı Belediyesi tarafından can dostlarımız için yaptırılan, içinde hayvan ameliyat edilebilen hayvan ambulansı (Canbulans) yangın çıkan bölgelere gönderilerek yaralı hayvanlara ilk müdahalenin yapılması sağlanıyor.

HER YERE YETİŞMEYE ÇALIŞILIYOR

Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir'in talimatı ile bölgedeki yangınlar için seferber olan belediye ekipleri son olarak hafta sonu yangınlar için yoğun mesai harcadı. Cumartesi günü Urla ve Söke'de çıkan yangınlar için yardıma koşan Torbalı Belediyesi, Pazar günü ise Karakızlar Mahallesi'nde ve Çeşme'de çıkan yangınların söndürülmesi için seferber oldu. Öte yandan Torbalı Belediyesi'nin çıkan yangınlara karşı yer ve konum gözetmeksizin hassasiyet göstererek desteğe gitmesi ise vatandaşların takdirini topladı.

LEYLA BİLGİ

Bakmadan Geçme