Torbalı Doğu Güneydoğu Hemşehri İş İnsanları Derneği kuruldu

Torbalı’nın önemli hemşehri derneklerinden Torbalı Siverekliler Derneği önderliğinde ilçedeki pek çok hemşehri derneği bir araya gelerek...

Torbalı'nın önemli hemşehri derneklerinden Torbalı Siverekliler Derneği önderliğinde ilçedeki pek çok hemşehri derneği bir araya gelerek büyük bir dernek kurdu. Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerine ait hemşehri derneklerini tek çatı altında toplayan Torbalı Doğu Güneydoğu Hemşehri İş İnsanları Derneği kuruldu. Yeni dernek, ilk kongresini gerçekleştirdi. Derneğin kurucu başkanı İsmet Barlas, ilk kongrede başkan seçilerek yönetim kurulunu oluşturdu. 35 kişilik yönetim kurulu oluştu.

Seçimin tamamlanmasının ardından geçilen dilek ve temenniler gündeminde ise ilk olarak genel kurula katılan Torbalı'daki yöre derneklerinin temsilcileri söz alırken devamında ise konuklar ve diğer katılımcılarda hayırlı olsun dileklerini sundu. Torbalı Doğu Güneydoğu Hemşehri İş İnsanları Derneği yaptığı ilk genel kurulun ardından yoluna Torbalı Doğu Güneydoğu Hemşehri İş İnsanları Federasyonu olarak devam etmek için çalışmalarına hız katmak üzere yönetim kurulunu önümüzdeki günlerde toplama kararı alarak Genel Kurulu'nu tamamladı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme