Torbalı’da 15 Temmuz kutlanıyor

Darbe girişiminin önlenmesinin ardından Demokrasi ve Milli Birlik Günü ilan edilen 15 Temmuz, Torbalı’da gerçekleştirilen etkinliklerle...

Darbe girişiminin önlenmesinin ardından Demokrasi ve Milli Birlik Günü ilan edilen 15 Temmuz, Torbalı'da gerçekleştirilen etkinliklerle kutlanıyor. İlk olarak Şehitlik Anıtı'nda saat 09.30'da tören düzenlendi. Törene Torbalı Kaymakamı Ercan Öter, Torbalı Belediye Başkanvekili Serkan Birinci, Başsavcı İsmail Güngör, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda kişi katıldı. Daha sonra ise protokol üyeleri Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesine fidan dikimi gerçekleştirdi. 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı, şehit kabir ziyaretleri ile devam ederken,  öğle namazından sonra Hacı Mümin Mesci Camii'nde Mevlid-i Şerif okunmaya başlandı.

YÜRÜYÜŞ VE ANMA PROGRAMI

Akşam saat 20:45'te ise Alpkent Saat Kulesi'nden Torbalı Mahalle meydanına mehter takımı eşliğinde yürüyüş gerçekleşecek. Meydanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı konuşması da sinevizyonda izlenecek. Şiirler, ilahiler ve Kuran-ı Kerim'in okunacağı program gece okunacak sala ile sona erecek.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme