Torbalı’da feci kaza: 6 yaralı var

Torbalı'da dün akşam feci bir trafik kazası meydana geldi. Feci kaza, yürekleri ağızlara getirdi. Sık sık...

Torbalı'da dün akşam feci bir trafik kazası meydana geldi. Feci kaza, yürekleri ağızlara getirdi. Sık sık kazaların meydana geldiği Eski Garaj Kavşağı'nda meydana gelen kazada  bir araç takla atarken, 6 kişi yaralandı.. Yaşanan kaza sonrası olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edilirken, yaralılar müdahale için hastaneye kaldırıldı.

Kaza dün akşam 21:00 sularında İzmir Aydın karayolu üzerinde yer alan eski garajı kavşağında meydana geldi. 2 aracın karıştığı kazada 1 araç takla atarken 5 kişi yaralandı. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Yaralılar ise ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Öte yandan kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yaşanan kaza sonrası ise bölge sakinleri adeta isyan etti. Düzenli olarak kazaların yaşandığı kavşak için çözüm bekleyen ilçe sakinleri, yetkililere tepki gösterdi. Kavşağın daha güvenli olması için çözüm beklediklerini belirten bölge sakinleri, 'İnsanların canı bu kadar ucuz olmamalı. Her zaman aynı yerde kaza oluyor. Artık bir çözüm bulunsun. Çok tehlikeli bir kavşak. Kimse bunun farkında değil mi?' ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme