Torbalı’da işgal edilen arazide tahliye işlemi sürüyor

Torbalı'da uzun yıllardır Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ait olan ve fen lisesi yapılması planlanan arazide tahliye işlemleri devam ediyor....

Torbalı'da uzun yıllardır Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ait olan ve fen lisesi yapılması planlanan arazide tahliye işlemleri devam ediyor. Yıllardır içerisindeki işgalcinin çıkması beklenen işletme, önceki gün kaymakamlık yoluyla tahliye edilmeye başlanmıştı. Torbalı Belediyesi de söz konusu eğitim olunca gerekli tüm desteği sağladı. Tahliye işlemi sırasında geniş güvenlik önlemleri alarak olası sorunların önüne geçen Torbalı Belediyesi zabıta ekipleri alanda çalışmalarını sürdürüyor. Öte yandan ilçe halkı da yıllardır beklenen bu gelişmeyi sevinçle karşıladı.

Fen lisesi için öndeki engeli kalkacak olan arsanın kısa süre sonra ilçeye tam anlamıyla hizmet vermesi bekleniyor. Söz konusu tahliye işlemi ile ilgili Torbalı Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, 'Alanda tahliye işlemi sürüyor. Tahliyenin gerçekleşmiş olması bizleri sevindirdi. Bakanlığımız en kısa sürede bu alana fen lisesini kazandıracak. Şuan bütün yatırımlar deprem bölgesinde ancak bakanlığımızın gerekli hassasiyeti göstereceğine inanıyoruz' dedi.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme