Torbalı’daki süs havuzlarında tehlikeli serinlik

Tehlikeli ve yasak olmasına rağmen tehlikeden haberdar olmayan çocuklar, süs havuzlarına girip yüzüyor. Hem serinlemek hem...

Tehlikeli ve yasak olmasına rağmen tehlikeden haberdar olmayan çocuklar, süs havuzlarına girip yüzüyor. Hem serinlemek hem de eğlenmek için süs havuzunu kullanan çocuklar, başlarına gelebilecek felaketten habersiz. Torbalı Belediyesi tarafından ilçeye yaptırılan süs havuzlarına çocuklar serinlemek için giriyor. İçinde aydınlatma sistemi ve su fışkırtma fıskiyesi olan süs havuzlarının içi elektrik aksanı ile dolu. Çocuklar adeta canlarını hiçe sayarak eğleniyor.

PARASI OLMAYAN SÜS HAVUZUNA

Hava sıcaklıklarının yeniden artmasıyla, insanlar serinlemek için çözümler üretmeye başladılar. Maddi durumu iyi olan aileler çocuklarını serinlemeleri için havuza ve denize götürürken, durumu buna el vermeyen ailelerin çocukları ise kendi çözümlerini kendileri üretiyor. Bazı çocuklar, süs havuzlarına girip buradaki suda yüzerek eğlenmeye ve serinlemeye çalışıyor. Ancak bu durum can güvenliklerini tehlikeye atıyor.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme